aliağa beyaz eşya servisifoça beyaz eşya servisimenemen beyaz eşya servisiçiğli beyaz eşya servisikarşıyaka beyaz eşya servisibayraklı beyaz eşya servisibornova beyaz eşya servisikemalpaşa beyaz eşya servisibuca beyaz eşya servisikonak beyaz eşya servisikarabağlar beyaz eşya servisigaziemir beyaz eşya servisimenderes beyaz eşya servisitorbalı beyaz eşya servisibalçova beyaz eşya servisinarlıdere beyaz eşya servisigüzelbahçe beyaz eşya servisiurla beyaz eşya servisiseferihisar beyaz eşya servisiçeşme beyaz eşya servisiizmir beyaz eşya servisişanlıurfa beyaz eşya servisimanisa beyaz eşya servisiaydın beyaz eşya servisiarçelik servisibeko servisibosch servisisiemens servisiprofilo servisivestel servisiariston servisisamsung servisilg servisiviessmann servisivaillant servisidemirdöküm servisiferroli servisieca servisiimmergas servisitelevizyon servisibeyaz eşya servisibeyaz eşya servisibeyaz eşya servisibeyaz eşya servisiizmir arçelik servisiizmir bosch servisi

Endüstriyel Servisi İzmir

Endüstriyel Servisi İzmir

2003 yılın da hizmet vermeye başlayan Endüstriyel Servisi İzmir firmamız profesyonel ve yenilikçi uzman kadrosu ile endüstriyel mutfak servisimizde kullanılan birçok markayla sizlere garantili ve en iyi hizmeti sağlamaktadır. 

Endüstriyel mutfak teknik servisi ekibi olarak sizlere hizmet verdiğimiz sektör ve kurumların içerisinde otel, restoran, hastane, cafe, catering firmaları ve askeri tesisler bulunmaktadır. Firmamız sizlere endüstriyel mutfak teknik servisi alanında en iyi hizmeti sunmaktadır. 

Endüstriyel teknik servisi ekibimiz uzman kadro ve servis ekipmanlarıyla birçok markaya ve kuruma hizmet vermektedir. Empero, Öztiryakiler, Inoksan, Electrolux, Fagor, Portabianco, Atalay, Kayalar, Maksan, NDustrio, Winterhalter, Crystal, Rational, Unox, Classeo, Alveo, Adona gibi sektörde bulunan tüm markaların endüstriyel mutfak cihazlarının tamiri ve bakımını en iyi şekilde yapmaktayız.

Endüstriyel teknik servisi izmir ekibimiz uzun yıllardır konusunda uzman ve dinamik kadrosuyla kalitesinden ödün vermeyen, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak kaliteli ve doğru hizmet anlayışıyla ihtiyaçlarınız doğrultusunda sizlere en uygun çözümleri sunmaya hazırdır. Unutmayın sizlere her zaman bir telefon kadar yakınız. Hizmetlerimiz sayfamızdan diğer hizmetlerimize ulaşabilirsiniz.

Sonraki Önceki
Yorum Yok
Yorum Ekle
comment url